"La baza se afla planul. Fara plan nu exista nici maretia intentiei si a expresiei, nici ritm, nici volum, nici coerenta. Fara plan exista acea senzatie insuportabila omului, de inform, de neterminat, de dezordine, de arbitrar. Planul necesita imaginatia cea mai activa. De asemenea, el necesita disciplina cea mai severa."
Le Corbusier

Certificat Energetic, Audit Energetic

Aceasta operatie consta in determinarea caracteristicilor termotehnice si functionale reale ale sistemului cladire instalatie, in scopul caracterizarii din punct de vedere energetic a cladirii. Pasii necesari realizarii auditului ...
cititi mai mult

Evaluari imobiliare

Biroul de arhitectura al firmei noastre, prin evaluatori autorizati, membri ANEVAR, ofera servicii de evaluare a proprietatilor imobiliare, respectiv constructii si terenuri, pentru urmatoarele scopuri: Transferul de proprietate sau al folosintei ...
cititi mai mult

Proiectarea

Alegerea terenului - cititi mai mult

Asistenta tehnica - cititi mai mult

Intocmirea cartii tehnice - cititi mai mult

Urmarirea de santier - cititi mai mult

Studii de fezabilitate

Studii fezabilitate tipologie:

Fezabilitate proiecte executie constructii
Studii de reconversie functionala a imobilelor existente
Determinarea unui program de utilizare a proprietatii

Cel mai bun mod de a incepe un nou proiect, este sa reflectati la ceea ce doriti.

Ca beneficiar aduceti o mare contributie proiectului dumneavoastra, cunostinte, experienta, aspiratii, precum si resurse pentru a va realiza asteptarile. Fiecare beneficiar abordeaza proiectul de pe pozitii diferite. Unii au experienta in proiectare si constructii, stiu ce vor, iar altii au mai putina experienta. Daca faceti parte din cea de-a doua categorie de beneficiari, este neaparat necesar sa apelati la serviciile unor specialisti cat mai devreme posibil.

Cum si cat doriti sa va implicati in realizarea acestui proiect?

Ce activitati doriti si puteti sa desfasurati in cadrul proiectului?

A fost amplasamentul stabilit?

Ati fixat dumneavoastra bugetul sau l-au fixat altii?

Care sunt aspiratiile dumneavoastra?

Ce ati gandit asupra proiectului?

Care sunt motivatiile dumneavoastra ca beneficiar?

Impreuna cu cine decideti?

De cate informatii aveti nevoie pentru a lua o decizie?

Aveti nevoie de detalii?

Este un proiect experimental?

Aveti resursele necesare realizarii proiectului?

Cata experienta aveti in proiectare?

Ati mai facut asta inainte?

Daca da, ati avut succes?

Si cand ati fost dezamagit?Dupa ce va raspundeti la aceste intrebari, treceti la etapa urmatoare : STUDIUL DE FEZABILITATE

Orice proces investitional necesita decizii de alocare a resurselor. Odata luata decizia de investire, trebuie aleasa solutia de proiectare legala si care sa raspunda necesitatilor Beneficiarului.

Studiile de fezabilitate sunt instrumentele de cea mai mare utilitate in ajutarea atat a investitorului cat si a proiectantului pentru luarea deciziilor oportune.

Certificarea energetica si auditul energetic

Avize Bucuresti: Certificat energetic si audit energetic / birou arhitectura bucuresti

Certificarea, auditul energetic, expertizarea termica si
energetica a cladirilor de locuit

Aceasta operatie consta in determinarea caracteristicilor termotehnice si functionale reale ale sistemului cladire instalatie, in scopul caracterizarii din punct de vedere energetic a cladirii. Auditul energetic al cladirilor este operatia prin care se stabilesc tehnic si economic solutiile de reabilitare si modernizare termoenergetica a cladirii pe baza rezultatelor termice si energetice a cladirii.

cititi mai mult

Asistenta tehnica pe santier

Asistenta  tehnica  pe  santier / birou arhitectura bucuresti sector 1

Asistenta tehnica pe santier
este o misiune suplimentara a arhitectului (proiectantului), stabilita contractual intre beneficiar si architect si/sau alti proiectanti de specialitate si este prevazuta prin contractul de proiectare de baza sau alte acte aditionale la acesta. In functie de complexitatea si specificul lucrarii si de exigentele beneficiarului asistenta tehnica se va acorda pentru toate specialitatile sau pentru parti din proiect ( arhitectura-finisaje, structura).

cititi mai mult


Furnizorul dvs. de material si tehnologii in
constructii- recomandat de birou arhitectura bucuresti